En bra dag som lärare

En lång, men mycket bra dag som lärare. Flera personer inom skolans värld har snällt påpekat för mig att det jag lär mig under detta år på min arbetsplats motsvarar vad vissa personer går genom ett helt yrkesliv utan att lära sig. Och, oj vad jag instämmer. Jag blir ritkigt imponerad av mina kollegor dagligen, vilket engagemang och vilken tid de lägger ner. Och jag själv ställs åter och åter igen inför situationer jag aldrig trodde jag skulle stöta på. Aldrig någonsin. Det är lärorikt, känslosamt och otroligt häftigt. Jag älskar mitt jobb och jag imponeras av mina elever, deras levnadsöden och deras mod.

Efter ett långt och som vanligt djupt och bra eftermiddagssamtal sitter jag nu hemma och slänger i mig lite mat och väntar på att Johanna ska dyka upp. Snälla Johanna som ställer upp och kommer till mig denna tid, för att ta igen lite tid och socialisera. Ovärderligt. De viktiga och oersättliga vännerna.

Andras kommentarer
Postat av: Åsa

Låter bra det där :)

Postat av: Lekne

vilken tur att du avrundade med att du älskar ditt jobb annars hade jag fått lite smått panik. (fast det har jag nog ändå *ler*)
KRAM på dig och hoppas du får en fin kväll!

2007-11-19 @ 20:48:36
URL: http://lekne.se

Lämna gärna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback