De små valen.

Dagens intressantaste diskussion måste nog ändå vara funderingarna kring hur man själv påverkar sitt liv. Genom de val man gör, aktiva som inaktiva, bra som dåliga bildas så småning om det som är ditt liv. Till synes små saker som handlar om vilken utbildningsort man väljer, vilken skola man väljer eller till och med vilken klass man väljer kan göra att ens liv tar en helt annan riktning än vad det annars skulle gjort.

Valet av att gå på en fest eller inte kan vara avgörande för om du träffar ditt livs kärlek och valet att berätta om en otrohet kan visa sig vara avgörande för om man sedan flyttar eller stannar kvar. Vi står ständigt inför val och det ä barar vi själva som kan bestämma över våra egna liv, det är bara vi som har makt att förändra våra liv och påverka våra liv. De små valen blir tillslut bli det stora livet. Läskigt, men häftigt att tänka på. Jag återkommer ofta och gärna till denna tanke.

Andras kommentarer
Postat av: Sandra H

Många gånger önskar man också att man kunde spola tillbaka tiden å få saker ogjorda när man har facit i hand....fast å andra sidan är det misstag man lär sig av.Skrämmande men också en härlig tanke att det är enbart vi själva som kan påverka våra liv. Gäller bara att påminna sig själv om det när man kör fast ibland å när livet känns tungt. Du skriver så många kloka ord vännen. Kram på dig!

2007-12-04 @ 22:42:38

Lämna gärna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback