Träning.

Denna vecka har varit en bra träningsvecka. Morgonpromenaderna med Evelina har blivit en rutin och jag har haft tid att träna så mycket som jag velat. Underbart skönt att få tiden att räcka till allt man vill. Jag har alltid tränat regelbundet och kommer förhoppningsvis alltid att göra det, för det får mig att må bra. ( Det handlar nog om habitus det där, eller vad tror du Carro...?)

Jonte påpekade igår att jag är jobbig som måste planera min träning, men å andra sidan måste han planera sina skidresor på vintrarna. Man prioritetar och planerar det som är det viktiga iför en själv livet. Fast jag måste erkänna att jag gillar att ha planer för allt...

Imorgon är det i alla fall dags för en av vårens första löpturer. Jag hoppas att astman är snäll mot mig och att benen är pigga. Nya skor har inhandlats för att öka motivationen och minska smärtan i mina onda fötter, för till de första löppassen krävs alltid motivation, hur många spinningpass jag än har tränat under vintern.

image160

Bild:
Stadium.

Nike Pegasus är snygga, sköna och tydligen utnämnd av någon till de bästa löparskorna. Dessutom är det de som, enligt vår fotspecialist på jobbet, passar mina hårda fötter bäst. Det återstår att se om de var värda sitt pris.

image159image158
Bild: Kellogs

Andras kommentarer

Lämna gärna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback