En perfekt dag!

mobbenElla har köpt sig en ny mob. Hon tycker att den är väldans fin och är lite stolt över den. Men tyvärr finns den ännu inte vid hennes dator, inte heller i hennes väska eller på hennes trip till Gotland i helgen. Nope. För kära Elgiganten var tvungen att beställa den, så hon får den på måndag.

Konsigt det där, stor bild i annonsbladet , som kom igår ifrån samma affär, på en Nokia 6131, men den fanns inte ens som visningsex och skulle ta veckor att få. Men den trevliga tjejen som betjänade lilla Ella fick henne att välja denna söta och funktionella mobil istället. Blir nog bra det med. Mp3, kamera och radio. Allt man kan behöva i det lilla livet.

Annars en skön ledig dag.

Tidig morgon med nyhetsmorgon och frukost i soffan, sedan sol med den varmhjärtade J och den nya Hennes tidningen. Solningen avslutades med thaimat (Gott men jobbig servitör... " Vackra svenska flicka...") som följdes av mobilköpet.  Promenad i alldeles för varmt väder för ändamålet med syster E,   glass i solen och slappning på gräsmattan med svåger J och fika med mamma hos världens raraste mormor och morfar.  Nu är jag och A förenade hemma igen, hamnade såklart framför DN-galan...  Mycket trevligt man kan hinna på en dag!

Med andra ord: En perfekt ledig dag!


Andras kommentarer

Lämna gärna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback