Big day comming 2

Jag börjar nästan gråta när jag får reda på att mamma har magsjuka och mina systrar välvilligt väntar på hennes tillfrisknande. Men nu är de på väg, de små liven! Jag behöver dem här, för vem vill fira sin födelsedag utan de som får en att leva?

Nu skiner jag som en sol, efter kramar från kollegor och körsång av elever och fina människor med fina ord. Tack, rara söta. Jag tycker om att fylla år idag.

Livet: som jag trodde det skulle vara

Någonstans har jag alltid haft bilden av att 28 är åldern då man blir vuxen. Det var då jag skulle spatsera omkring enbart iklädd Filippa K´s senaste kollektion med en portfölj i handen. Det var åldern då jag inte längre skulle bli full på öl, utan bara salongsberusad på fint vin. Det var då jag skulle vara seriös.

Imorgon fyller jag 27 och livet har inte alls blivit som jag då trodde. Det enda vi vet säkert är att det aldrig blir som man har tänkt, som mamma säger. Och det är sant. Mamma vet. Jag fyller 27 och jag är så vuxen man kan vara, men vuxen på mitt sätt. Vuxen i så som att ta ansvar för sina handlingar, att fatta beslut som inte alltid är lätta, att veta att världen inte rasar samman utan att man (oftast) kan resa sig igen, att göra det som jag vill och inte det som andra förväntar sig att jag vill. 

Jag tycker om att vara vuxen och jag tycker om att kunna leva exakt så som jag vill leva, leva så som jag vill, göra det jag vill, spendera tid med de jag vill. Att fylla 27 är kanske ett steg närmare ålderdomen, men livet kommer inte sluta här. Det är i alla fall vad jag försöker att intala mig själv.


Vi vet vad vi borde göra

Om tretton timmar är jag hemma igen. Fram tills dess ska jag ha lektioner i sex timmar och möte i fyra. Att gå upp var en plåga, men en pendelresa och två koppar kaffe senare börjar jag vakna. Jag bråkar lite med excel, planerar lite lektioner och ser fram emot en morgondag med mina nära och mina kära och så hoppas jag på att dagen kommer innehålla många skratt och få hårda ord. Tack.

Tjugo år senare

Skolverket missade sin tid för granskningen. Den mänskliga faktorn är ständigt över oss. Efter att tränat innan frukost och fått leva på hummus och bröd till lunch ville jag mest sova på eftermiddagen, men jag shoppade istället för shopping räddar alla dessa dessa gråa dagar. Tills ångesten kommer. Men imorgon är en annan dag och nu ser jag ut som en äkta 80-talist, tjugo år senare.

Kärlek i en bild

En sekund ungefär hann jag Emma och Hanna idag. Jag saknar dem och älskar dem och undrar var tiden med dem försvinner någonstans. Jag lovar mig själv något som jag vill hålla och tänker på dem en stund. Kärleken finns i bilderna som minns det vi är och jag visar lite av det här.






Till dig, kroppen

Jag bränner ännu en kaka och undrar vad som är felet. Men ja, jag vet det ju egentligen. Slarvet. Men jag är lugn nu och jag är glad. Efter en dag då allt gick fel har jag fått en kväll då fler saker gått rätt, utom kakorna då. Imorgon kommer Skolverket och inspekterar skolan, så som de inspekterar alla skolor, och jag ska nog inleda dagen med lite träning för att peppa. Min kropp skulle nog uppskatta det. Många brända kakor resulterar i flera bakade och avsmakade smetar.

Huvudet i sanden och så vaknar jag igen

Idag avskyr jag SL men ännu mer avskyr jag dagar  som dessa när allt går fel.

Men med extra laktosfritt

Lillasyster har börjat blogga och jag kan inte se någon anledning till att hon inte skulle göra det. Hon lever i världar vi vet för lite om för att må bra av och hon skriver som någon som dansade på tangenterna. En liten balett eller kanske en vals. Så läs den och bli lite rikare, för det är sådana som hon som gör livet rikare. Utan smör.

Run over the hills


Det var Erikas skridskor jag hade i förrådet, Erikas skridskor sedan i åttan. De är för små. Tydligen har mamma sålt våra Jofahjälmar så det blev min nästan oanvända snowboardhjälm istället. Det blir nog bra ändå. Det är friluftsdag och vi ska spela hockey, sedan väntar Annas finfina MacBeahinspirerade projekt på Historiska, The tragedy. I kontrasternas värld kan allt hända och så lyssnar jag på Those dancing days, så klart.


Those dancing days - Run, run

På min axel

Lusten är tappad och viljan att skriva finns inte kvar. Det är minnena vi samlar på och minnen lagras inte bara i ord, utan även i bilder. Bilder av tiden. Tiden gör sig påmind och jag undrar var de där åren tagit vägen, funderar på vad jag erfarit och vilka motstånd jag mött.

Jag är glad över tiden, glad över åren och jag uppskattar att bli äldre då klokheten blir större och prestigen mindre. Den ständiga kampen mot prestigen jag för kommer aldrig övervinnas, men vi kommer bli jämlika och varje dag är ett steg mot målet. På vägen samlar jag minnen så fina.

Kärlek och sånt

Med Hanna var det kärlek vid första ögonkastet och sedan dess har jag inte blivit besviken. Det är så enkelt med vissa, man hittar varandra och sedan flödar orden utan ett slut. Det meningsfulla och det vardagliga avlöser varandra utan att man märker det. En fredagkväll med Hanna och Anna är det inte mycket som slår men jag vaknar alldeles för tidigt, alldeles för  tidigt, ivrig att få entra Borlänge och träffa systrarna.

Idag är Erikas dag!

2000-tals nostalgi





Kent - Dom andra

När det sker finns inget annat

Ibland finns inga kösystem. Ibland sker saker som traskar förbi alla dess händelser, som sätter ett perspektiv på vår tillvaro och våra prioriteringar och när detta sker finns inget annat. När detta sker är allt annat trivalt. Ibland önskar jag att vi visste utan att behöva veta, utan att behöva känna, utan att behöva erfara. En mening skapas, en vetskap om vad som är värt något, en livssyn förändras. Materiella ting förflyttas till en sekundär värld. Och ibland tror jag att vi behöver se det.

Fina folk under fina dagar

Fritte fyller år idag, men presenten glömde jag på Petsounds igår. Nu är den åter funnen och jag bakar kladdkaka och fixar mat. Fritte jobbar men sen ska han firas.  Så som varje dag denna vecka varit ett långt firande. Jag tycker om det. Jag är trött, men tycker om det.

Ett kösystem till mitt skrivbord

Jag ska börja med ett kösystem till mitt skrivbord där inga frågor besvaras utan att man väntat på sin tur, på sitt nummer. Som på banken ungefär. Och så ska jag, så som min chef, lova mig själv att göra en sak i taget. Lova mig själv att försöka göra en sak i taget. Nu gör jag tusen. Nu tappar jag saker, ramlar jag in i bänkar, snubblar jag över orden. Fokus. En sak i taget. Kösystem. Försöka.

Är det synd om människorna?

Orden är så fina ibland. De formar oss och ger oss en mening. Så förenas vi i en tidlös rymd. Jag tycker om människorna.

Maniana maniana

MIn mage vill att jag ska stressa mindre och äta bättre. Den svider som om det var det den var skapt för och det svartnar för ögonen. Men det finns inget bättre än när det vänder, som pappa säger, och i jämförelse med honom är jag sprudlande frisk. Det har vänt nu. Teet får nog bli vatten och kakorna knäckebröd, men imorgon är det nog bra igen. Imorgon är en bra dag.



Tid är pengar

Jag städar och tvättar och bakar och så ska jag äntligen färga mitt hår. Anna kommer om en stund för  att dricka te och pappa är äntligen hemma igen och ska få ett besök av mig. Kvällen är fullproppad och som vanligt stressar det mig. Som vanligt spiller jag, ramlar jag, kladdar jag.

Mest av allt inser inser jag att jag aldrig vill arbeta heltid när jag är småbarnsförälder. Kvalitetstid är fint och bra men för att hinna se något, hinna göra något, hinna uppleva något räcker inte tiden när åtta timmar om dagen ska arbetas av och två timmar om dagen ska gå till hushållet. Nej, det här med heltidsarbete är nog inte för alla. Inte för föräldrar. Jag beundrar de som fixar det och hoppas jag slipper vara där en dag.

Tid är pengar och pengar är inte allt.


Nästa tåg går nu

Jag är trött, men vad gör det. Sova kan vi nog göra en annan gång. I ett annat liv. Dagarna snurrar på, jag tittar nöjt på mitt schema och hoppas på en bra vår. En lite lugnare vår. En mer strukturerad arbetsvår och en mindre strukturerad kvällstid. Vi tassar vidare och hoppar på nya tåg. Så som det ska vara.

Så som det är

Så händer något igen, något som får mig att stanna upp och känna och inse att våra dagar ska tas till vara på. Inget är någonsin förutsett och ingen vet vad som händer oss. När det händer oss.Jag fångar timmarna, i en bitterljuv blandning av känslor, fokuserar på jobbet för ett ögonblick och ser fram emot en kväll. Det är vardagarna som i slutänden är det som tar mest av vår tid och det är dessa vardagar som ska fyllas till sin bredd. Livet blir så kort annars och vad vet vi om livet egentligen.

Klicka vidare och ta ett steg

Jonte skickar spellistor till Spotify, Bo lär mig allt om hiphop och Anna ger mig sin DN På stan som inkluderar vårens utbud av konserter. (Om ni undrar var jag är i april så är jag på en arena när dig.) Eller som  i alla fall inkluderar de största konserterna. Jag peppar med lite musik, målar mina trasiga naglar och packar en väska. Jontes musik är dock lite väl pepp och jag blir pigg istället för trött. Det är inte meningen, så jag får nog klicka vidare.

Utan kraft inget resultat

Jag är för trött för arbetskväll och äter mig hög på choklad. Det hjälper för någon sekund. Nu är jag mest mätt. Mätt och trött. Jag letar föreläsare för temadagar om alkohol utan resultat, läser dikter av Tage Danielsson och funderar och svarar på elevernas desperata frågor om den där uppgiften som ska redovisas imorgon. Och så väntar jag på helgen. Det är dags nu.

Vinnaren är...

De Winnerbäckkonserter jag sett är oräkneliga. Jag minns dem inte alla. Jag minns bara stunder ur dem. Stunder knytna till situationer och platser. Till Hultsfreds stekande sol, till Sveatorgets hårda torg, till en saknad syster i en regning Säterdal, till Gotland och en sommar så fin. Nu ryser jag mest när jag hör Linda sjunga.  Hon är grym, grymmare än man kan förstå och vi borde nog gå och heja trots allt. Pris ska hon vinna!

Och P3 Gulds livepris är hon värd.


En hyllning till Nyponskogen

Min syster tar examen idag och så plötsligt har jag en hälsopedagog i familjen. Den bästa hälsopedagogen. En hälsopedagog som har känsla nog att inte klaga på sina mindre hälsosamma systrar, fyllda av kunskap men med för liten ambition, men med kunskap nog att infoga kommentarer endast när det passar och aldrig för att glänsa. En hälsopedagog som aldrig stör min vardag men som vet när det passar att lära oss något nytt. En hälsopedagog med det största hjärtat, men också hjärnan.

Det är din dag, din tid och ditt liv och ingen kan ta dig någonting av detta ifrån dig, fantastiska människa! Om man kan vara stolt över någon är jag stolt över dig.



 


IG-varningar och frånvaro

Det är tomt på skolan, som det alltid är tomt. Uppgifterna läggs på hög, sjukskrivningarna haglar och jag står frågande. Hur ska jag nå de som inte vill nås. Hur ska jag få dem att skriva alla dessa uppgifter, förstå tanken med skolgången, förstå friheten som gymnasiebetygen ger?

Mina ord räcker inte. Andras ord räcker inte. Det är bara viljan som räcker. Deras vilja. Och utan den står man still. Utan vetskapen om att tiden ska vara på en sida, att vi inte bör slösa med den, att vi sedan kommer att ångra att vi slösar med den står man utan ambition. Utan insikten om att ens betyg gör en lite friare och ger lite färre ångestmoment och en lite enklare framtid blir det svårt att orka.

Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger det, de måste känna det. Vilja det. Förstå det. Men jag önskar jag fick välja åt dem, vilja åt dem. Önskar att jag slapp skriva alla dessa varningar om icke godkända kurser.

Vad är vi utan dem?

Pendeln stod still i Tumba över en timme idag. Hade det varit signalfel hade det krypit i kroppen av frustration. Nu var det en olycka och Bo och jag löste korsord istället. Men tankarna snurrade,ögonen tårades och samtalet förändrades. Ingen var arg, ingen var stressad.

Livet är så mycket mer än vad man ibland ser och ändå går det inte att svara på den där frågan om vad livet har för mening. Jag antar att det är det som är meningen. Att det är meningen att vi ska utforska det själva. Känna, uppleva, sörja och glädjas.

Och så rullade tåget vidare igen. Liksom tankarna. Och vi övriga fortsätter leva våra upptagna liv som om livet var något att ta för givet. Det är det inte. Vi får inte glömma det. Livet har en mening för oss, även om den ibland är svår att se.



Meningen.





I en bättre värld

Livsödena påverkar min vardag. De går in i min själ och tar över mitt liv. Om jag hade makten att förändra skulle jag skapa en bättre värld. Nu lyssnar jag och tar in. FInns där när det behövs. Lyssnar mer. Säger något. Men maktlöshet, jag avskyr denna maktlöshet.

Tillsammans är vi mindre ensamma

Vi dricker ett glas vin fast det är måndag. Pratar igenom vår dag. Hittar en mening och skriver en text. Tillsammans är vi inte ett dugg ensamma.

Att nåt så nära kan vara så långt bort

När jag slutligen lyfter på telefonluren är jag i ett lyckorus. Jag har svårt att förstå min förmåga att låta tiden flyga så mellan gångerna och min oförmögenhet att hitta tiden till de som tiden är till för. Men när jag gör det är allt som vanligt och kanske lite bättre och jag lovar mig själv att nu hörs vi minsann snart igen. Du är ju den finaste ju.

För långt borta för att vara nära

Söndagsnätter är sömnlösa nätter och jag vrider mig bland måsten och minnen och tankar. Kanske sover jag en stund tillslut. Klockan ringer alldeles för tidigt och det där morgongympasset blir faktiskt av. Hjärnan har slutat fungera nu, orden har slutat att formuleras och tankarna består av annat än av jobb. Pendeln får ta mig hemåt till maten och slutligen kaffet med Anna. Kaffe är det som håller mig levande och sömnen känns långt borta. Som vanligt långt borta.


Ännu en dag i mitt liv

Anna gör alltid gott kaffe åt mig och vi analyserar igenom ännu fler ämnen. Jag försöker skriva blankvers och hon syr en krage. Sedan går vi hem var och en till sitt och tittar på kärleksfilmen på fyran som får oss både att skratta och gråta. Tillslut ger jag upp, gör något vettigt, kommunicerar med de fina och tänker att jag borde sova.

När jag har läst lite ska jag sova och sedan väntar en ny arbetsvecka med nya utmaningar, som det sägs. Det är bara vetskapen om att jag älskar mitt jobb som får mig att gå upp sex varje morgon. Jag älskar att jag älskar mitt jobb och jag älskar att jag får dricka kaffe med Anna imorgon igen. Utan blankvers denna gång.

Det onda med det goda är hårt nog

Jag har ofta tänkt att de bättre och sämre egenskaperna som vi besitter går hand i hand. Ofta får jag det bevisat för mig. Ofta har jag nytta av att vara full av idéer som jag genast gör verklighet av. Vägen från tanke till handling är obefintlig. Det är också här jag gör mina största misstag. Jag tänker inte ett steg längre, funderar inte kring konsekvenserna av mitt handlande, glömmer den andra sidan av myntet.

Grunden är bra. Konsekvenserna långt därifrån. Och någonstans måste jag stå mitt kast. Stå mitt kast och lära mig av mina misstag. Om och om igen. Och det gör ont, så ont.

Små små steg

Väldigt hypat, men också väldigt sött! Det är bara att undvika allt kommersiellt i en månad framöver så ska nog det här gå bra.




Mitt piano- Små små steg

Forever run

De lördagar jag varit hemma under hösten är obefintliga. Idag vakar jag upp med pressokaffe och Tilde och när Anna frågar vad jag ska göra idag inser jag att jag har en hel dag till mitt förfogande. En hel dag utan måsten. Detta är lyx i mitt liv och detta är vardagsnjutning. Lördagar hemma är nog inte så illa ändå. Nu ska jag nog gå till gymmet, minsann!

Hemma i Hägersten

Fritte och jag tittar på Körslaget och varje litet ord av "Kom hem " finns i min mun. Tonerna, dock, kommer aldrig att finnas. De finns aldrig. Hemma en lördagskväll: ett glas vin för att rädda hjärtat eller förgylla vardagen. Men ingen wiskeykväll kommer det bli, ingen utgång, ingen fest. Bara soffan och jag och Fritte och hans vilja att gå vidare. Han ger aldrig upp. Det gör jag.

Ta mig dit där någon ler

Att åka söder ut på den röda linjen är inte bara att göra en klassresa, det är som att komma till en annan värld. Jag tycker om den världen. Allt känns lite mer verkligt och äkta, lite mer mänskligt än vad det gör när jag åker åt andra hållet.

En gång var Skärholmen min arbetsplats. Jag uppskattade inte resan från Skanstull lika mycket då. Uppskattade inte de höga husen och den grå betongen, men jag förundrades av den. Tyckte om att ta del av den, vara en del av den. Betongen är inte något dött för mig, utan något levande. Människorna på gatan hälsar på varandra, istället för att stirra ner i backen. En behövlig beskådan en tung dag.

Tomheten

Jag gick hem tidigt från Debaser igår. Gjorde människor besvikna. Jag orkade inte mer. Kanske för att jag inte har någon festcoach anställd. Min dygnsrytm är åter normal och kanske har viljan landat lite. Det är ju i år jag ska landa.

Idag är jag bara tom och skulle vilja spendera dagen på Annas soffa, men Anna jobbar. Istället ska jag spendera dagen själv. Bara jag och mina tankar. Jag behöver det.

Solen skiner på oss

Det är fredag och tomt på skolan. Jag låter eleverna lyssna på Moraltestet i P3 och vi diskuterar etiken bakom våra ställningstaganden, bakom andras ställningstaganden. Det är så lätt att ha dubbelmoral, men kanske inte lika lätt att stå för det.

Krisitn och jag äter choklad och dricker kaffe. Jag Spotifyar, planerar lite, rättar lite, funderar lite, ser fram emot kvällen. Snittar, bag-in-box och de fina och ännu en fredagskväll i dess rätta bemärkelse. Det är helg igen och den första veckan är avklarad. Våren är snart här, för solen skiner minsann.

I don´t wanna change the way

Vi peppar i väg varandra till gymmet, Anna och jag och plötsligt står vi där, jag utan skor och kort, hon i pausen på ett möte. Men träningen är inte bara skön efteråt, utan var till och med rolig under tiden. En promenad hem med Shout out louds, ett telefonsamtal och en skål pastasallad senare är jag nu laddad inför att räta ut mina frågor om Israel - Palestinakonflikten en gång för alla och förmodligen sova lite bättre i natt. Det är dags att bli pigg nu.


Shout out louds - Very loud


Kastar bollen i luften och ler när den stannar

Eleverna är här och det är full fart igen. En skoldag är över, en arbetsdag snart slut och plötsligt minns jag inte längre ledigheten. Jag är här och jag är nu och vi löser de problem vi stöter på. Vad det än är för problem...

Brevet till Lillan, del två

Grammis känns inte särskilt angeläget utan mer som ett kommersiellt jippo, men jag tittar lite ändå, tittar samtidigt som jag förgäves försöker få Skype att fungera. Systrar borde inte bo i olika länder och jag gör vad jag kan för att förändra situationen. Få henne hit någongång. Ha henne nära för ett lite längre tag. Hinna dricka Cola Light och äta fruktsallad, dricka rödvin på vardagar och diskutera kärleken och livet och politiken och världen, flamsa och tramsa och kanske gå någon promenad ibland. Nu går inte det. Det har inte gått på länge. Allt för länge.

Kanske är det dags nu, Lillan! Vi är så mycket bättre när vi är tillsammans! (Och jag har fixat jobb åt dig idag. Nästan i alla fall)


För regniga dagar

Jag översocialiserar, dricker gott kaffe och fryser slutligen som en tok i en allt för kylig huvudstad. Grammis underhåller mig en stund och på något sätt försöker jag få ihop planerna och helgerna och tiderna, men mest låter jag det vara så får det bli som det blir. Men så lätt är det inte. Och trött är jag. Verkligt trött.


Från början och framåt

På jobbet är det full fart och tangenterna smattrar omkring oss. Energin flödar trots sömnlösa nätter och viljan att prestera är tillbaka, som alltid är den tillbaka, men kanske med mer måtta denna gång. Jag lyssnar på moraltest till undervisningen, skriver uppgifter och fångar tankar kring vart jag vill nå. Mobilen som skulle lagas är fortfarande trasig och jag fyller fortfarande dagarna i dess bredd.

Det är ni som är mitt liv

Utan vänner, utan syskon, utan de sanna är vi ingenting. För oavsett hur många gånger vi faller ska vi resa oss upp och oavsett hur långt ner vi är ska vi ta oss tillbaka och det är då vi behöver varandra. Det är när vi samlar minnen, när vi kiknar av skratt och när vi bara behöver någon som förstår det ordlösa samtalet som livet byggs upp. De sanna vännerna är livet, större än allt annat trivalt som passerar och det slår mig ibland, så jag skriver det nu när inga bekymmer finns, att det är ni som är mitt liv. Ni, fina, fina ni!





När en ny termin börjar

Vardagen börjar imorgon och jag har inte riktigt förstått det än. Jag har inte förstått att eleverna kommer på torsdag, att lektionerna ska fortgå, att stressen ska återkomma. Den får nog inte återkomma. Jag ska hålla den borta, andas lite mer, le ännu mer och låta allt har sin tid. Det är mitt löfte om denna termin (eller kanske är det en förhoppning, för löften ska hållas). Andas mer, stressa mindre och producera mest är det nya jag. Jag önskar mig själv lycka till.

När solen har gått ner

Jag har fyllt mitt kylskåp, fyllt på mina garderober, packat in och packat ut, peppat med Third eye blind och deppat med Bright eyes och snart, snart är alla måsten gjorda och kaffet och flickorna får ta över min dag. Mobilen ska bara hämtas, trivaliteter ska bara ordnas och mat måste bara lagas. Men sedan.

Det finns inga soldater mer

Som fyraåring fick jag inte köpa Apelsiner. Apelsinerna var från Israel och Israel skulle bojkottas. Som tjugoåring skrev jag min första B-uppsats. Vi granskade mediernas skildring av Isreal - Palestinakonflikten, men fem veckor var inte nog för att skaffa en överblick stor nog för en konflikt så stor.

På lördag demonstrerar vi på Sergels torg. Folket måste reagera och visa den makt vi har. Medierna bestämmer vår väg, poltikerna fattar våra beslut men det är bara vi som tillsammans kan visa hur vi vill leva vårt liv. Vi och vårt konstruktiva, kritiska tänkande. Vi och vår känsla för vad som är rätt och vad som är fel.

Do you wanna?

Jag somnar till Spotify och vaknar till Spotify och jag kan inte riktigt få nog. Det finns så mycket mer att höra. Det finns så mycket mer att göra. Frukosten måste handlas, ett upp- och nervänt dygn måste vändas rätt och fulla väskor måste plockas upp. Jag fastnar i musiken och låter den ta över.





Kom lite närmare

Jag äter i Stockholm igen och utan Anna hade hemvägen känts lång. Utan pappas mat hade hemkomsten blivit tom. Två veckor av konstant umgänge gör mig översocial och kanske lite knäpp och jag vill bara fortsätta ha folk runtomkring mig. Vill bara fånga tiden lite till.

Jag fyller tiden. Jag fixar Spotify och nördar, äter choklad med Johanna och visar bilder, dricker te med Fritte och umgås lite till, lite mer innan ledigheten är slut och arbetet kan börja. Snart börjar arbetet. Helst hade jag stannat i Dalarna lite till, lite mer.



I´m leaving tonight

Tydligen är vi inte så jämlika ändå, men för en stund kan det kvitta. Och idag är jag trött.

Nu börjar vi!

När 2008 blev 2009 visste jag att det skulle bli ett bra år och när jag tolv timmar senare vaknar efter många timmars firande och få timmar sömn känner jag samma sak.

Inget revolutionerande kommer kanske att hända, inga vindar kommer kanske vända, men ett bra år, i en bra stad, bland bra människor. Och året har redan börjat. Bland chipsrester och bubbel har det börjat. Nyårsafton lämnade sina märken efter sig.



cardunlimited.com